Mazariner, fina

Ingredienser och beredning
Små formar beklädas med smördeg.
En smet av 18 ort smör, 25 ort socker, 25 ort malen sötmandel röres en stund. 3 ägg, ett i sänder, nedröres väl. Formarna fyllas härmed. Gräddas och glaseras.

Recept från: Kalaskokerskan Anna Ewerdahl, Ytterenhörna, Södertälje, Södermanland
Uppteckning:
Uppsala, 39058

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    Uppdaterad 23 maj 2018

    INSTITUTET FÖR SPRÅK OCH FOLKMINNEN

    Institutet för språk och folkminnen är en myndighet med uppgift att bedriva språkvård och på vetenskaplig grund öka, levandegöra och sprida kunskaper om språk, dialekter, folkminnen, namn och andra immateriella kulturarv i Sverige.

     

    Gå till institutets webb: www.sprakochfolkminnen.se